Het mysterie van de kontknijpende presentatrice

Door Dennis Hoogeveen op 3 juli 2013 in Blog
w0
k 0

Rond de zomerperiode maken de tv-programma’s die nog enigszins inhoud hadden plaats voor de programma’s waar niemand naar wil kijken. Heel Holland Bakt is daar een mooi voorbeeld van: suf, saai en tenenkrommend. De presentatrice maakt het dan graag wat spannender.

Het is een waar mysterie; de presentatrice van het stoffige programma “Heel Holland Bakt” (omroep Max, dat zegt al genoeg) knijpt zomaar in de reet van de vrouw naast zich. Het is maar goed dat de gemiddelde 50-plusser niet zo goed meer kan zien – anders zou de klachtenlijn van de omroep overspoeld raken.

De vraag is dan ook wáárom dit gebeurt. Was het een geintje? Een misgreep? Of was het toch een bewust kneepje? We zullen het nooit weten.

Gelukkig hebben de we beelden nog. (Mobiel? Klik dan hier.)

0 Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *