Bloemlezing: ‘ik wil drugs!’

Door Dennis Hoogeveen op 20 februari 2015 in Blog
w0
k 0

Sinds de publicatie over de online onderwereld ontvang ik bijna dagelijks e-mails van lezers die op zoek zijn naar harddrugs. Via Google zoeken ze naar ‘online drugs kopen’, komen daardoor op mijn blog uit en mailen dan zonder aarzelen of ik ze kan helpen aan vijf gram speed. Of zoals één van de lezers zo mooi verwoordde: “Ik wil XTC zo snel mogelijk”.

Om het maar gelijk de wereld uit te helpen: ik verkoop geen drugs. En nee, ik ga je ook niet vertellen hoe je op die verborgen website komt waar je zelf drugs kunt bestellen. Het artikel over de online drugshandel, waarin ik bewijs dat het heel eenvoudig is om online harddrugs te bestellen, is een journalistiek stuk en dus geen handleiding.

Hoe dan ook, grappige reacties leverde het wel op. Een bloemlezing van de grappigste e-mails van de afgelopen maanden:

Beestenboel
Hallo Dennis, ik zou graag willen weten hoe ik aan amfetamine geraak. Het is nu ruim twee jaar geleden dat ik nog iets van amfetamine heb gebruikt. Meestal in tablet vorm. Door m’n neus is niks voor mij. Ik heb gemerkt dat hier rustig van word.

Wanneer ik dit neem krijg ik inzichten en dan is het weer een tijdje goed zo. Ik wil me niet verantwoorden maar uitleggen hoe mijn gebruik eruit ziet omdat weinig mensen me geloven.

Groeten
(….) en de Beestenboel (tja die horen er nu eenmaal bij)

Speed online
Hallo lever je ook speed online? Gr. (….)

Gewoon gezellig
Hallo Dennis,
Welke drugs, zijn ze puur, hoe duur, waar kan ik ze bestellen?
Ik ga een party regelen en wil goed spul hebben. Gewoon voor de gezelligheid.
Dus wat heb je te bieden en wat gaat me dat kosten?
Vertel!

Duister telefoontje
Hallo kunt u mij bellen alstublieft op 06(….) wil graag wat bestellen.

Speurhond opleiden
Goedemorgen Dennis,
Lees net je stuk over bestellen van drugs op Internet.  Ik zoek een opening om e.e.a. te bemachtigen om er een speurhond mee op te leiden. Ben gewoon particulier. Maar totaal niet bekend in die wereld. Ik wacht je reactie af.

XTC
Ik wil zo snel mogelijk xtc

Voor alle overige zaken kun je me natuurlijk nog wel gewoon blijven mailen.

Over de auteur

Dennis Hoogeveen
Dennis (1996) is freelance journalist, videomaker en researcher. Hij heeft een bovengemiddelde interesse voor internet, een neus voor misstanden en een liefde voor inhoudelijke satire. Deze website geeft een indruk van zijn werk, waar hij ook blogt over alles wat 'm bezighoudt.
Meer blogs lezen van Dennis Hoogeveen >

0 Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *